#StamAcasa

Școala TV


Așa după cum cunoașteți, începând cu data de 22 aprilie 2020, ISJ Prahova, în parteneriat cu postul de televiziune Valea Prahovei TV, derulează ȘCOALA TV, o inițiativă menită a veni în sprijinul elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, pentru pregătirea examenelor naționale.

         Întrucât calitatea materialelor pregătite de colegii noștri din școlile și liceele județului au fost apreciate unanim, inclusiv la nivel național, veți pune la dispoziția elevilor din școala dumneavoastră posibilitatea de a urmări înregistrările acestor lecții pe site-ul unității dumneavoastră de învățământ, preluând următorul link:

https://www.vptv.ro/categorie/emisiuni-2/scoala-tv/

         De asemenea, găsiți o secțiune special dedicată acestor lecții și pe site-ul ISJ Prahova:

http://www.isj.ph.edu.ro/blog/scoala-tv .

Puteți prelua acest link, în egală măsură.

Măsuri reluarea activității după încetarea stării de urgență


Vă rog să citiți cu atenție conținutul cu accent deosebit pe variantele pentru încheierea mediilor.

TelVerde Inspectorat Școlar Prahova - 0800 816 244


Anunț TelVerde și Program Inspectori de specialitatedin cadrul ISJ Prahova.

Teste de antrenament Evaluare Națională și Bacalaureat 2020


Ministerul Educației prin Centrul Național de Politici și Evaluare a publicat noile teste de antrenament pentru elevii de clasa a VIII-a și a XII-a, pentru pregătirea pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat. Tot aici sunt publicate și baremele de corectare.

Acestea pot fi descărcate de aici:

Ordinul OMEC nr. 4235 din 21 aprilie 2020


În atenția elevilor, părinților și cadrelor didactice

Ministerul Educației și Cercetării a publicat Ordinul 4135/21. 04. 2020 de aprobare a instrucțiunii privind asigurarea continuității procesului de învățare la nivelul sistemului de învățământ preuniversitar. Ordinul poate fi consultat mai jos.

Anunț desfășurare ore on-line


Dragi colegi,

Având în vedere OMEC nr. 4135 din 21 aprilie 2020 de aprobare a Instrucțiunii privind asigurarea continuității procesului de învățare la nivelul sistemului preuniversitar, până când ne vom organiza în mod unitar la nivelul școlii, veți putea continua să lucrați cu elevii prin mijloacele aplicate deja.

De asemenea, profesorii diriginți și învățătorii vor lua legătura cu elevii claselor pe care le coordonează pentru a colecta informații relevante necesare facilitării accesului și participării elevilor la activitatea de predare – învățare – evaluare desfășurată on-line în sistem unitar (număr de telefon, adresă de e-mail).

Menționăm, că în conformitate cu ordinul emis, elevii au obligația de a participa la activitățile de învățare on-line stabilite de unitatea de învățământ.

Noile programe pentru Evaluarea Națională clasa a VIII-a 2020 și Bacalaureat 2020


Ministerul Educației și Cercetării a publicat Ordinul 4115 din 10 aprilie 2020 privind aprobarea programelor pentru Evaluarea Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a și pentru probele scrise ale examenului de bacalaureat național, în anul școlar 2019 – 2020. Programele pot fi consultate mai jos:

Programa Evaluare Națională (Download)

Programa Bacalaureat (Download)